💜Carlin - Bad for you'💚

 



George Carlin did an hour of talking about things people thought were funny, this is that time in his life translated and DUBED in The Monkey Language (RomaniaN - Romina) Enjoy and remember.


It's all bullshit and it's bad for you.

Totul e un cacat si nu te ajuta. (la nimic)

Mersi mersi, Vreau sa incep

vreau sa incep spuniind - sal dau draqu pa Lance Armstrong. Sa il fut si pa coiele lui si bicicletele si steroizii si tricourile galbene si mutra aia proasta dupa fata lui

Ma'm saturat de cacatu ala


Si daca tot am pornit, sa il fut si pa Tiger woods. Inca un labagiu da care mie mai bine fara. Ma'm saturat sa mi sa spune pa cine sa admir in Tzara asta.

Nu te ai saturat sa ti sa spuna cine iti siint eroi ?

Sa ti sa spuna pa cine sa ii urmaseti viata

Imi aleg singur eroi, multumesc mult

sai dau la muie si lui doctor fil 

Doctor fil a zis sa imi exprim emotile

Acu, de ultima data ciind am trecut pe -aici, si trec pe aici foarte des, siint un pic ca herpies, eu tot revin, de ultima data ciind am vazut pe uni din voi am sarbatorit implinirea la 70 de ani

Da acu am 70 de ani si imi place 70 da nu la fel cum mia placut 69, pai, 69 mereu mia fost numarul preferat.

Azi, presup ca siint 69 cu un deget in cur Acu ca siint un batrin futut, si asta ma consider sa fiu, un batrin futut, batrin futut e un cuvint foarte special nu ca bunic. Bunic e altfel, bunic nu e un timp in ani sau o perioda in viata,  e o atitudine, batrin e o perspectiva, un fel de a te uita la lucrui, uni siint batrin ciind au 20, ai vazut oameni ca ei, setati ca niste basini batrine, nu eu, nu un barbat batrin sau o basina batrina, ca o basina batrina e mmahmmahh, eu siint un batrin futut.


e intru fel ca un gras futu,stii ce zic, inalt futu,  slabanog futut, scund futut,         batrin futut

cine e batrinul futut ? O George, george e batrinu futut. 

In respectul asta, futut este un sinonim pentru cuvintul Ne-ne


acu ca siint un batrin futut, vad ca siint cite va advantage ciind iti pui citi va ani in plus

Prima e ca nici o data mie trebuie sa cari ceva greu. vrodata

Toate lumea vrea sa ajuta un batrin futut.

Daca ai o valisa mare sau asa ceva te dai lovit si faci asa un pic , si zici, hei poti sa ma ajuti cu asta un pic, da cit de departe merge, Sigisoara 

Vrea sa ajuta, futei, punei la munca, profita de oameni

Inca o zarsa ca imbatrinesti e ca poti pleaca de la orice intilnire sociala davreme doar cu scuza cai obosit.

Merge tare bine cu rude. Te intorc la omul linga tine; bleaht ma'm obosit stii 

OO ai obosit, hai bunicu e obosit, bunicul sa duce la culcare, si altu zice, e decit 7 dimineata 

Mereu e un imbecil in familie 

Dar cel mai bun lucru ca imbatrinesti e ca -

Nu mai ai obligatia sa retii cestii de acu incolo si cesti importante ! 

Dar era immorminatre fiici tale

Am uitat

Chair poti sa te prefaci ca ai alzyhiemers. E tare distractiv. Te uit la cina de seara si le spui, cine siinteti voi si unde mie calu ?

si apoi te holbezi la fiul tau mare si zic. Irina ! nu te am ma  vazut de la seara da hora. Ii fute la cap.

Ii fute la cap, nu stieu cum sa se descurca

Le trebuia o saptamana sa treaca peste cacaturile alea. Si incep sa te asculta cu mai multa grija de atunci in colo.


nu te ingrijora ca imbatrinesti E o perioda minunata in viata, poti profita de oameni si nu esti responsabil cu nimic Chair poti si sa te caci in pantaloni 

Se asteapta la asta. Nu am incercat asta inca, dar, inca mairde gindul Imi mentin mintea deschiza. Toate cartile siint pa fata, poate asta nu e cel mai potrivita zisa acu.


 stii ce ma'm apucat sa fac, sa ma uit prin agenda si trag o dunga la toti care siint morti

Ai facut asta, e tare distractii, nu e? da o sensatie calda, intrun fel de putere, ca esti superior, ca ai intrecut inca un prieten vechi. Dar nu poti o faci prea devreme, nu pre-matur. nu poti sa vii de la ingropare si sa iti cauti agenda telefonica, nu poti face asta. 

un pic da timp treabui sa treaca. treabuie sa lasi un pic da timp sa treaca. Eu am o regula da baZa. 6 saptamani.


Daca imi esti prieten, si mori, te las in pace pentru inca 6 saptamani. inca 6 saptamani in caiet, din partea casa, pa contul meu. Dar dupa aia.

Faptul ei fapt, dute naibi, ai murit.

Sa si zis cu tine. Trebuie sa ai asteptari, stii.


in zilele astea multi oameni, nu mai tin agende pa foie si pix, nu vor sa scrie cestie da mina, siint digitale acu si e o aplicatie in calculator pentru asta, outlook, sau contacts, sau adressbook, sau ceva genul. 

si tii toate informatia in calculator si le syncronizeasa cu mobilu zilnic sau ceva, asa ca in loc sa doar ii tragi o dunga poti si i dai delete la nemernic. 


Si sa ii dai delete cui va e mai puternic o senzatie  decit doar sa tragi o dunga. sti cum sa sterge un om Selectezi numele, bifezi persoana,  si apoi PPFFF

Direct in gunoi.

Acu daca chair e un prieten apropiat, poate nu vrei sa stergi gunoiu pentru vro 6 saptamani.

sau, sau

daca iti e greu, daca e prea dur,  sa stergi un prieten vechi. Poti crea un dosar nou. Un dosar special pentru oameni morti. Sa tine pa desktop, e ca un purgatoriu digital

Si partea frumoasa e ca une ori poti sa o deschiz si sa te uiti inauntru, si vezi oameni in purgatoriu, sa ii muti pe-colo, stii, ii plimbi, ii pui in mici grupuri cei care nu sau inteles ii pui in colt, sa se descurca, sa se descurca in purgatoriu sau inceapa o bataie o bataie mare  in purgatouriu, nimeni nu sa raneste  toti siint morit deja oricum


apoi ii pui intro liniea mare si faci o parada

parada purgatoriu de oameni morti a e multa distractie ce poti sa ai cu un calculator, asa sa te bucuri de partea ta digitala.

Cit e vorba da oameni morti 

Siint lucrui ce spunem ciind cineva moare, multi dintre noi, alti nu, lucrui spuse fara indoiala, doar trec vederea, sa iti dau citeva exemple,, ah dupa ce cineva moare, urmatoare conversatie ce se va intampla, probabil de mai multe ori.


Doi oameni sa intalnesc pa strada.

Ai auzit, a murit Bula, A murit Bula ?  Tot mai la'm vazut ieri DA, na ajutat, a murit oricum, aparent lucrul banal ca lai vazut nu ii impiedica cancerul, de fapt se poate ca a facut o mai agresiva. Stii poate tu esti da vina pentru moarte lui Bula . Cum poti sa traiste cu tine.


inca un lucru care sa zice dupa moarte, de obicei zis la partneru inca in viata.

Asculta, daca e ceva ce pot sa fac, orice lucru, te rog sa ma intrebi immiediet, ce ai da giind sa faci, o reinviere? Pula mea nu e noul testament stii ? 

Stii ce spui la oameni dastia? Bine vino in weekend poti sa imi vopsesti garajul. Adu o pompa da wc, baie da sus e infundata si e cacat peste tot acolo sus.

Conduci un trator? bun, e da folos, hectarele din nord au nevoie de tine. Adu drujba si tarnacopul iti punem curu la datoria, vrea sa ajuta dal in pula punele la incercare. 

Nu hesita sami ceri, ce nerv pa ticolosi astia.

 inca un lucru zis la perechie supravietiatoare. Il pastrez in ginduri. Unde. Unde exact in ginduri are loc ? Intre ma doare curul in scaunu asta si hai sa futem celnarita ? care iti siint prioritati?


folosim multe eufomisme ciind vorbim despre moarte

oameni spun lucrui ca si - stii ca mia pierdut tatel

Ah il gasesti

Trebuie sa rami optimistic cu oameni ca astia. Da le motiv da speranta, te ai uitat in tomberon ? ii place sa traga un somn acolo

Tino pa val

Acu mai e un lucru ce sa spune dupa o o moarte

dar asta invoka credinta unde eu incept sa am MARI PROBLEME 

 se intampla dupa slujba,dupa ingropare,  inapoi acasa, inapoi acasa unde familia si prieteni si cei iubit alui decedat stau la masa si bautura si sa bucura de amintiri placute de cel ce a murit, la un moment dat cineva o sa zica, mai ales dupa cite va bauturi. Sa stii, cred ca e acolo sus si ne zimbeste. si cred ca e multumit.

Acu, in primul riind, nu exista, un Acolo Sus. nu nu, pentru oameni sa ne zimbeasca e poetice e ciudat si pentru cei superstitious le da un miccomfort. Dar nu exista 

Dar daca exista, daca exista, daca cineva a supravietiut moarte intro forma non corporala eu cred ca ei ari fi mult prea ocupati cu alte activitati celestii decit sa stea in paradis si sa ne zimbeasca 

Ce fel da viata eterna e asta ? si dece nimeni nu zice ? cred ce e jos acolo acuma. si ne zimbeste.

Apparent nu le trece prin cap la oameni ca cei dragi sari putea fii in iad. Parinitii tai sari pute fi in iad chair acu, pariniti tai, taicatu sigur ca da. 

A cacat, iadul e plin da taticii, plin da tatici, chair si aia care te au duc la meci. doar ca te au batut o data prea des. si ca au futut pa doamna vechina. si ca a futut cainele vechin. si cine stii poate a futut si postasul. 

noi nu vom stii ce belele facea tata. Parinitii in iad. Cam te incalzeste un pic, nu-i asa ? Pa mine, da. Bunicii in iad, imagineazo pe asta. Imagineazo pa bunicia in iad, face prajituri, fara cuptor. Si daca cineva e in iad, pun la indoila, in mod serios ca zimbeste. Cred ca e acolo jos, si tipa in draci la noi, si cred ca e in o mare durere. 

Oameni doar refuza sa fii realisticii.

nu le place sa fie realistici. 

oameni prefer sa se freaca,

 oo le place sa se freaca, nu ma?  sa freaca pe ei, sa frec intre ei , siint frecati il freaca pa sef, seful ii freaca pa ei, toata lume freaca tot e dacat o mare freacare in tzara asta

Guvernul te freaca zilnic in viata, religia nu sa opreste sa te freaca, afacerile mari te freaca bine si e o mare intercontinetal bahaus rosu galben albastru munca freacata.

Da

Stii ce emblema nationala al tzari ari trebui sa avem, uita da , Acvilla ceiala.

Eblema nationala al tzari ari trebui sa fie Unchiu Sam Drept dezbracat in attentie salutind si azesata intrun scaun linga, doamna libertati faciind laba

Asta ari fii un symbol bun pentru Frecarea unita al Americii 

E tot un mare cacat oameni buni

Totul e un cacat si nu iti e bun.

Acu cit e vorba da oameni morti in rai 

Siint uni oameni, care nu doar au crediinta ca parinitii lor morti in rai ii vede  Bine...Bine 

Ei sincer cred ca pariniti lor in rai pot sa ii ajuta. Siint sigur ca ia auzit pa oameni astia. E

Cinstit cred ca pariniti lor morti in rai pot vorbi cu dumnezeu  sa intervina in favoarea lor in viata 

Eu vin din o casa catholic. Am auzit cacatu astea. Stau acolo in scaun cu marjele dracu da rozariu. sa uita la tine asa  Tatale meu tatal meu sa uita dupa mine  sa uita nu stiu cum ma scapat ma salvat Mama, mama era sub cutit era cu mine ii simpteam presenta da da da da  bine 

ca si cum oameni morti na-u treaba mai buna decit a conduce fundatia raiul pentru  indeplinit vise 

Acu, daca oameni vor sa creada treburi deaste, yenregula cu mine,  lasi sa creada, nu desleg pa nimeni de ce crede, dar am o intrebare despre asta, o intrebare care tine da LOGICA

Hai sa zicem ca e adevarat, sa lasam propozita ca cumva pariniti morti din rai pot sa isi ajuta copii. Bine

deci, e o familia pa pamint, tata, mama, si patru copii. o familia de 6, o buna familia, frumoasa familie, face ce trebui, sa simpt bine, numai miscari bune, si pariniti pleaca intro zii pentru o plimbare de weekend si mor intrun accident. si bine inteles ca copii ramin. 

acu, Dupa teoria asta, astia doi pariniti pleaca in rai si incep sa isi ajuta copii, sa ii ajuta cu tot ce le treabui, cu proiectele la scoala, examele la bac, sa mearga la o scoal buna, cu un servici bun, cu promovari, marire la salariu, un partner da viata, si toti cresc. Si ca au tot crescut acu au copii de al lot. Si sa zicem ca toti copii astia acu crescuti, si ei mori, si ei in acelasi timp, doar pentru a tine conversatia, sa zice ca e o explozie la masa de paste. Si astia patru mor, da copii lor supravietuesc, pentru ca era asezati la masa de copii.DECi

Dupa teoria asta, aia patru ajung in rai, si ajuta copii lor inca vii, dar ce sa intampla cu primi doi ? ce sa intampla cu bunici? li sa terminat tura ? ei ce fac, exista o pensia ? 

E ceva activitati pentru ei ? Billard ? Poker online? Darts ? Sigur trebuia sa fie ceva ce pot face sau trebuia sa ramana de paza intodeauna si trebua sa isi ajuta mostonitori vii pentru eternitate eterna , despre asta e vorba in rai ? sai ii ajuti pa cei vii ? 

ciind poti doar sta intins pa un nori si ei o lectie de  harpa. Stii ce zic !

Pentru ca oameni mori deciind multi multi ani in urma, siint multi draci morti stii? Da stii ca siint multi morti in pula mea Am avut o suta de millarde de oameni pa planeta asta zic expertii,  o suta da millarde de oameni pe planeta.

Asa sa zicem ca jumate a murit si siint in rai, inseamna 50 de millarde de oamani acolo, e destul de ingesuit, cred ca ajunge tare aglomerat si hectic pa-colo si dumnezeu sari putea sa se supara de la atitea favori, da stiu stiu oral la litera marti, plec dracu de aici, pleaca naibi 

stii si dumnezeu poate face hypertensiune, de aia vrea o zi libera pa saptamana, christiani ia dat dumika, evrei ia dat sambata, musulmani vineri, dumnezeu are trei zile libere pa saptmana. 

Care e probabil exact ce i trebuie. Doar inca citeva intrebari despre toate teoria asta 

Sa zicem ca mori fara sa ai copii pa cine mai ajuti ? straini ? ari fi frumos. 

Sa zicem ca esti un copil adoptat. cine te ajuta pa tine ? Mata biologica ? ia nici un stai nu stie

Sa zicem ca iti omori pariniti. Ie te asi mai ajuta ? Iti garantez ca domnul si doamna Sauciuc nu ajuta pa fetele alea doua 

Nu Nu nu nu nu nu 

Da totul e un mare cacat si nu iti e bun.

Totul e un cacat, asta sa tii minte cit esti in tara asta.

Si nu iti e bun.

Acu ca tot zic da pariniti si da cacat, doua idei care nu siint tot timpul separate, apropoe. Vreau sa zic despre un cacat foarte special ce al luat amploare in tara in ultimi 20 sau 30 da ani. E un fel da cacat care se poate numi decit Roaga pentru copii. Cultu da copii, este un devotamint excessiv pentru copii. Zic despre parintii professionali, niste obsedati da mirosit pampers ce progameaza si ordeaneza excessiv copii si le fura adolescenta. 

Si simpla placere de a sa juca 

Si simpla placere de a se juca a fost furat de la copii si pus pa calendaru lui masa in forma da 'intalnire de joaca'

ceva ce ari trebi fii spontan si liber e acu strict planificat.

Ciind mai sta un copii in curte cu un bati in zilele astea ? Stii, doar sa stea acolo cu un nemernic da bat. Copii de azi stieu ce naibi e un bat ? 

Stii


Stai in curte cu un nenorocit da bat si sapi dracului o gaura stii

si te uit la gaura si te uit la bat si te distrezi un pic. Dar copii nu mai au beti aztazi, mai exista bete ? Cred ca toate au fost retrase din causa vopseaua de plumb

Cine sari fi gandit ca intro zi productia da bete sari fi exportat la china 


Un copil nu ari treabui sa isi piarda timpul cu un bati oricum. daca are patru ani sa fie acasa la studi pentru de examenul de intrare in gradinita.

stii despre cacatu asta ? chair sa intampla acu'

siint locuri unde au examene de intrat la grandinita micul sarac futut mititel sarac futut nici pula nu o gaseste stii 

stii

si deja e obligat sa izbuteasca de dragul parinitlor asta nu e doar o metoda sophisticata de abuz matern ? si despre asta

despre abuz matern

 urmeaza scoala generala unde e interzis sa joaca leapsiua joac ca provoaka victimizare. si e interzis sa joaca lapte gros ca ii invatat sa fie exclusivist si promoveaza agresivitate.

Sa stea pa loc e inca in regula. inca e permis sa stea pa loc, dar nu va fie pentru mult pentru mai tarziu vrun copii vo stea pa loc si ii amorteste picorul si pariniti voi dea in judecata scoala si papa la naiba cu statul pe loc. 

Acu..acu..

Din fericire totul nu e inca pierdut pentru ca macare stiim ca ciind ajunge sa se joaca, ce se permite sa se joace, copilu nu voi peirde. 

Stim ca nu o sa pierda ca in  America de azi nici un copil vro-data pierde. nu mai siint ratati in ziua de azi, toti siint un invigator, nu conteaza ce sport, sau joc, sau competitea, toata lumea castiga, toti primesc un tropheau, nimeni e un pagubas. Nici un copil in ziua de azi o sa auda cuvintele alea ce fac character ai pierdut Ioane. Ai pierdut, esti un ratat Ioane.

I le scapa asta. Stii ce le zice la un copil care pierde in ziua da azi ? Esti ultim castigator. Multi din copii astia nu aud adevarul despre ei pina ciind ajung la varsta de 20 ciind seful le cheama in birou si ii zice Ioane pacheteazati birous si pleaca naibi de aici esti un ratat.

 Sigur ca Pariniti lui Ion nu inteleg dece nu poate sa tine un service, ca in scoala, era tot timpul premiant, pai ce ei nu inteleg e ca azi in scoala toti siint premianti. Toti siint premiant pentru ca sa fii premiant tot ce treabuia sa faci e sa iti menti temperatura corpului undeva pa la 30


Dar sa nu ne facem grij de cum sa descurca in scoala ca cum vine vara e plecat in tabara, da pleaca in tabara dar nu sa noata, sa faca trasea si sa joaca volley nu nu nu nu nu nu Copilu de azi pleaca in tabara sa pierda kilograme. Sa duce la tabara de grasi sau tabara de vioara, sau tabara da ceramica, sau da calculator, sau da leadership, ce dracu mai e si asta. 

Tabara de leadership ? nu acolo sa dus si Hitler?

 

Tabara specializata da vara, trebuia sa mentime dracul mic ocupat nu-i-asa ? nu asi vrea sa baga un pic da timp ne-ordonat, nar fi bun da nimic, doamne fereste sari putea sa isi o ia la laba si tot cacatul asta prost, de ni siint copii schilodi a crescut de la ceva numit - miscarea pentru increderea de sine - miscarea de incredere de sine a pornit in ani 70s si siint fericit sa zic ca a fost un essec complet. Studie in mod repetat a aratat ca daca ai mare increde de sine nu ajuta la note, la atingeri professionale, si nici nu reduce consumu de alcohl si ca sigur nu reduc nivelu da violenta da nici un fel.

Cu sta treaba, aia extreme da agressiv si violenti au incredere tare mare in ei iti imaginezi asta oameni psycopath au mare incredere de sine cine sar fi giindit 

iubesc ciind lucrui da astea sa intimpla, ciind ideile deaste politic correct se prabad si ard si ajung in cacat

uite inca unca care a musca praful - practical de asculta mozart in timpul sarcini ca sa auda bebelusu, treabui sa creasca inteligenta. na mers, tot ce a facut e sa vinda o gramada da cduri si sa supara o gramada de bebelusi. 

Miscare de incredere da sine avea la baza o singura notiune idea, singura idea, ca fiecare copil e special, frate daca nau zis-o azi si maine de parca se convingeau pe ei insunsi 

Fiecare copil e special si Eu tot ziceam

Muuuulta MmmuiiEE


Fiecare copil,  clar nu e special.

Te ai uitat vro-data la unul din ei ? 

Te ai uitat vro-data de aprope la unul din copii astia ? siint tonti , arata natarau.

siint prea mici, siint mult prea mici, au propotzi ciudate, cu tot corpul, mainile siint ciudate si nu pot sa mearge printro camera drepti si ciind vorbesc vorbesc de parca au o gura plina da cacat siint ne terminati

Ne terminati, munca ne terminata 

nu recunosc munca ne terminata, deci pt barnum poate crede ca siint speciali. dar nu eu, eu am norme. 

Sa zicem ca e adevarat, mai simpt genorous, sai dam voi la propozita asta, sa zicem ca e adevarat, cum va toti copii siint speciali. 

cum ramine cu toti adultii 

si fiecare adult e special ? si daca nu, la ce varsta sa trage liniea de a fii - special- la normal atunci daca toti adulti siint speciali, siintem totii speciali si idea asta isi pierde toata valoarea 

uita alta basam ce au iti au bagat pa git copii ni siint viitorul 

Copii nu ni siint viitorul si pot sa o dovedesc cu logica mea excellenta 


Coppi nu ne pot fii viitorul pentru ca pina ciind ajunge viitorul ei nu vor mai fii copii  asa ca sa ma sugi


Cum ati observat mereu imi place sa imi pregatesc un argument solid 

Sa cresti un copi nu e dificil. Incercam sa o facem sa para misterios si dificil. Floare la urechie. Cel mai usor lucru din lume sa cresti un copil, daca urmaresti pasi. Primul Pas. Ia copilu si lasal la coltu strazi. si il lasi acolo revii intro saptamana daca copilu e tot acolo ai un copil al dracu tare prost. 


si apoi doar continui de acolo 

Totul e un cacat, tot e un cacat si nu iti e bun.

Dar nu o sa te prins, dar unele lucrui pe care le am zis ani astia dar imi place oameni. Imi place, imi place oameni in bucati mici. nu imi plac oameni pentru porti mare de timp. Siint in regula cu ei pentru un scurt timp. dar dupa ce trece un minut, un minut jumate, trebuie sa ies naibi de acolo. 

Si logica mea, logica pentru asta pe care si tu poate o ai. Am o toleranta tare mica pentru cacaturi proaste. Atit. 


Si toata lumea vrea sa iti zica cacturile lor proaste. Multi din ie nu stiu ciind sa taca. Ai intalnit vrodata vrun dala. nu stie ciind sa nu mai vorbeasca doar continua sa ii iasa din gura ca diraria verbala. Nu sa stie ciind sa termina conversatia, prostii banale de care nu iti pasa lucrui pe care nici departe nu iti ari pasa despre


Iti am zis despre mama si tata, pai mama si tata sau dus in vacanta la pesterea mahmut din Kentuky asta cam acu 6 ani, cred, pare ca a fost 6, 6 sau 7 posibil 7 undeva pe acolo, mai mult ca 6 mai putin decit 7 sai zicem 6 jumate asa ca mama si tata au mers in vacanta la pesterea mahmut in Kentucky si tata a gasit o piatra mare ce a crezut ca era o piatra mare, era de la un dinosaur, un cacat ramas un cacat petrificat da dinosaur da 5 kilograme stii acu ca ma gindesc

sari putea sa fie de acu 8 ani, era mai aprope de 2k mai tii minte 2k ce sa intamplat ? toata lumea ingrijorata si nimic sa intamplat mare galajiea nimic sa intamplat stii, dumnezeu e ciudat


Deci zicem ca 8, 8 ani era ori 8 ori 5 asa ca tat ia dat lui mama un mare cacat uita mama e un cacat da dinosaur punel in poeta si dul acasa 

Mama zice, tatii nu cred ca e un cacat de dinosaur cestia asta e inca calda cine a scapat asta inca se plimba pea ici si noi sa iesim dracu din pestera

9 ani in urma  9 stiu ca era 9 ca nevastea mea era gravida cu primul nostru copil - name of kid

si are 10 ani acuma 

sau poate are 11  ori are 11 ori 5 

si cit timp tot asta sa petrece tu iti cauti in cap pentru ceva firesc si diplomatic de spus ca sa inchiz discutia si mie tot ce imi vine in cap e

Taci Dracu Din Gura

Leave Geroge >?


Dar nu poti spune asta, etica buna inseamna sa gasesti o alta cale si eu trec la limbaj corporal incerc sa imi folosesc corpul sa arat ca discutia e terminata.

Ajung inclinat la 45 de grade si incerca sa indic directia in care vreau sa merg. daca omul asta ari tace dracu din gura si poate i dau si un indiciu verbal - operatia - am intarziat la operatia - ma duc sa mi sa coasa urechile inchise

aceasi oameni si la telefon nu stie ciind sa inchide, ciind sa termina conversatia prosti banale cacaturi da intrebari 

voi ce faceti in 5 vere de acu incolo noi nu am facut planuri inca Mariah vrea la plaja copii vor la lac le cam place la lac  si eu vreau pe munte mamaie vreau sa o viziteaza pa  sora sa in Frogsbull Arkansa si tu iti ai facut planuri ? nu e nici o data prea davreme sa faci planuri noi mergem in NOrway in 2025 stiia ca pina in 1950 economia din Norway era dependenta pa pescuit si acu cu bunatatiri la sondaj si creste stratului cu economia globala iari , iari , din nou, cauti prin minte pentru ceva blind sa poti spune, nu te mai caca pa tine iti vine in cap sau inchide la naibi gura, sau daca prefere fructe bagiti o lamie dar nu poti spune astea, 

si nu poti folosi limbaju trupului la telephon. adica, poti sa te amuzi, sau daca e mata, ii arati lui mata respect si o pui pa speaker Dar asta nu duce conversatia mai departe si trebuie sa gasesti o alta cale si eu trec la tonul vocei iti ai folosit tonul vocei sa incerci sa ii convingi sa aterizzeasa usor > ? sa ii blindesc la final - leave George - A cacat iar a inceptu 

Iti amintesti vechina mea arsa pa 90 la suta din corp ? pai isi a ars si cellat 10 la suta acuma aprindea o basina si i sa arz floci 

Asculta, Popa, parinte, urasc sa fiu dur eu tot mai mam cacat pentru 3 ore jumate si imi curge singe din cur pai nu am nici un mecuricrom da da pun un lotopras cu desen peste da tu faci asta pentru mine, zi o rugaciune pentru curul meu mersi mult 

trebuie sa treci la tactici din astea pentru ca multa lumea nu inteleg pentru ce e facut un apel telephonic sau ce e un apel telephonic 

ideal un apel telefonic e schimbare scurta de citeva bucati vitale de informatie

Asta e un apel telefonic : bai Bogdane, la ce ora incepe circuitu da laba diseara la ora 10 bine asculta intarziu un pic, incepe fara mine oo stai linistit te prind din urma manic multe scoici si ma uit la filme fierbinte sa numeste Tarzan fute o zebra stefan banica pai e un fel da fantezie chair acu delia ii suge pula uni unicorn asta e un apel telefonic 

  nu ari trebui sa fie un descurs de doua ore cu verisoari tale descriind operatia de liposuction lui postasul ei galati Dumnezeu mare ce plictisitor siint oameni oameni doar siint plictisitori

stii ce e mistoj pentru unul ca mine ? sa fiu intro coma eh nari fi grozav ?  nimic da facut doar te caci si respiri printun tub te hranesti printun tub nu e nimic da facut oo zici ca vegetezi asta e frat, nici un apel telefonic nimeni nu viziteaza asa brusc si daca trec pea colo nici nu iti dai seama ca pula mea esti intro coma si practic esti mort medicala si nu trebuia sa le asculti cacaturile proaste cacautil lor proaste despre noul masina da tuns cu scaun un claxon cu dou trompete sau gps care ii a pierdut pa gazon si da seful lor si da servic si da masina si da copii isuse dracu da mare copii lor oameni oameni, nimic mai rau nimic mai rau decit sa fi prins undeva cu vrun nenorocit casatorit si ca trebuia sa ii asculti despre copii sa iti mai spuin ceva nimeni nui pasa da copii tai da ? bine ? 

nimeni nui pasa de copii tai, spun din parte tuturori am fost ales de la restul grupul sa va informam ca nu ne pasa da copii tai de aia sa numesc copii tai 

ca sa porti tu grija pentru ei si noi nu ne deranjam

dar oricum iti zic Bula e in clasa 7 acuma e in clubul da branza Roxana are 5 ani si deja ia venit de 9 ori menstruatia Cristi e 11 si in mare parte sta in casa si are hallucinatii toata ziua si mai vor sa iti arata si poze 

uita inca un cosmar , pozzele mici draci ce le au scapat din genetalii 

multe mame professionale care cred ca nu ei nimic mai bun decit sa aiba un copil o le pare ca e cel mai mare lucru din lume ca si cum e o mare afacere fac un copil 

eu zic ca mai scoate o maimuta atita fac pompeaza o chifla 

ca si la linia da productie in fiecare an bai Paul vrei un copil ? vrei gemeni ? polueaza planeta polueaza planeta cu creaturile astea care nu au un viitor ei nu au un viitor iti ai imaginat cum o sa arata planeta asta in 40 sau 50 da ani ? o sa fie o mare flacara fumat da cacat o bila mare flacarea putreda si fumata de cacat gazos asta se va intampla asta sa intampla e irresponsabil sa ai mai mult decit un copill

fa un copil, capital de inlocuire pentru tine, nici un inlocui pa sotul tau, nu iti inlocui sotul, e a facut destul da mult rau pina acu 


dar e vor sa iti arata pozele une ori te arvertizeaza 

Bai vrei sa vezi niste poze cu copilu meu ? NU

Doar descri ei, dar iti arat si siint dou cai de ales am gasit dou cai sa te descurci cu pozele 

prima e varianta usoara doar o ei pas cu pas, mana in mana hmm fata da bait mai mare o fata mai mare bine patru, mistoj vezi ca trebuia sa imi spal coiele ne mai vedem si tu scapi dracului de acolo 

sau poti face ce fac eu fi un pic mai sincer cu ce vezi, risca te spune adevarul ce cap pe copilu ala isuse mari de unde are un cap asa capu ala e mare lai postat pa youtube deja ? sa uitat toti cu un cap ca ala sau punel pa olx poata scoti vrun ban siint sigur ca vrun circ european iar lua cur lui cu drag intrun minut frate  dumnezeul mare ce ne-obsinuit e cestia aia poate o sa creasca si restu, nu stii nici o data 

Sa te intreb ceva practic unde gasesti cacuila pentru un copil ca el ? Spune adevarul, nu ii minte pa oameni fara cacaturi, avem destule cacaturi in ziua de azi oameni

apoi vor sa iti arat poze cu fata mica care ii vin dintii si le pare ca e dragut NU E 

E in pula mea un cosmar 

Ai vazur vro-data cum arat un dinte cresiind la vrun copil ? te ai uitat de mai aprope, in gura ? sa te uiti sa vezi unul dou lani de dinti in cresiind toate la ungiuril ciudata uite unul sub limba, ce ciudat un dinte sub limba iate 

inca o data spune adevarul 

Incepe sa iti stringi bani de acuma frate o sa te costa o gramada sa repari alea iti vai trebuie o echipa internationala de stimatologi 24 de ore pa zi doar sa faca ceva, sa chem OTMD pentru asta chair e o problema in pula mea 

chaima si salvamunti, ia numaru 

asculta, dece nu ii scoti si o lasi sa inceapa din nou ? sau fa-i o poza cu gura inchisa o sa te scapa de multa mila mai incolo 

asculta nu esti cumva catolic ? intreb ca poate ai vrea sa te rogi de un miracol la biserica 

spune adevarul, nu mai vorbit cacaturi oameni buni

cum tot zic, e destul da mult cacat cum ei si de fapt , e chair cit trebuie stia asta e chair destul de mult cacat sa tina totul legat in tzara asta 

cacatul e adezivul ce ne lipeste ca o natie unde am fi fare siguranata comoda America de cacaturi

Tara libertati, pamintul cei vitezi, visul American toti oameni siint egali , justite e oarba, presa e libera, votul tau conteaza 

Afacerile siint cinstite, oameni buni cistiga, politia iti cine parte, dumnezeu te vegeaza, norma da viata nu ti va degrada vro-data si totul va fii chair bine

Poveste official nationala - eu ii zic Comodul American toate, toate lucruile alea siint dovedite false intrun fel sau altu, dar noi le credem ca ni sa bate in cap de ciind siintem copii asta ei fac cu cesti de astea. le bat in cap la copii ca ei stieu copii siint prea tineri sa pot provoaka o aparare intelectuala despre o idea atit de sophisticata ca asta stiu ca pina la o zi anume copii cred tot ce le spune pariniti.

si ca rezultat nici-o-data nu is pun intebari nimieni nu se mai intrebe dece in tzara asta nimieni nu intreba nimic, toti siint prea gras si fericiti, toti au un mobil care face clatite si ii scarpina la coie chair pre rasfatati pentru binel nostru chair pre rasfatati Americani au fost cumparati si tacuti de jucari si aparate si nimeni nu invata sa se intreba iti ami...


Iti amintesti de Barber Bush eu ii zic argintul din cacat o tii minte ea Barber Bush e mama lui guvernatorul Bush ii zic guvernatorul ca e singur officiul ce la obtinut legal in tzara asta.

nu imi pasa unde i pun tablou sau cit de mare are biblioteca le voi fi mereu, guvernatorul bush nici nu i scriue numel cu litere mari 

deci ea i mama lui guvernatoru bush si e si nevasta lui tatal lui GH bush care a devenit presedinte pai cai legale in tzara asta si ciind a ajuns ia a venit la plimbare ca prima tanti asta a fost traditia pina acu un barbat e ales si o femia vine la plimbare ca prima tanti si ca de obicei in viata americana femei e vorbit cu injoseala, datjocarita, data ceva sa faca sa o tina ocupata da multe ori ii da o fundatie sau o campainie de condusBetty Ford promova o bautara, mai tii minte da, asta a fost ocupatia lui Betty Ford tu te imbeti, te mahalesti de pici in patru fututa beata cacata pa tine  tu doar te imbeti cu drag si te spalam noi iubito te scapama noi, te bagam intrun centru te limpezesti si iti punem numele pa centru vine si connector sa se compoteaza si totul e in regula asta i a fost treaba

Teama lui Barber Bush e sa ajuta copii sa citeasca mai tii minte asta ? sa invata copii sa citeasca. Au zis ca sa descurcat atit de bine cu George 

Ca ii iar veni din natura sa invata copii sa citeasca ce sare pragu total nu e important sa invat copii sa citeasca 

copii care vor sa citeasca citesc copii care vor invata  o sa invata  

mult mai important sa inveti copii sa se intreba despre ce citesc copii treabiu invatat sa intreba totul sa intreab  tot ce citesc si tot ce aud 

copii sa fie invatat sa intreba authoritatea parinti niciodata invatata copii sa intreaba authoritatea ca parinti siint figuri da authoriti si nu vor sa isi scapa cacaturile din control in casa lor

asa ca is freaca copii, copii i freaca toti sa freaca si toti cresc  fututi si vin la spectacole ca asta 

copii trebui avertizati ca vin cacaturi pa drumul de viata cel mai mare lucru ce poti face unui copil 

spune despre viata in tzara asta 

Despre multe cacaturi ce trebui identificate si evitate asta e cel mai bun lucru sa faci nimeni nu mai spus mi, nu mie spus nimeni ceva da genul asta nu am fost avertizat de treaburile asta, am aflat totul pa cont propiu si inca siint, cu multi probabil stiu si multe trebui ca esti asteptat sa le crezi si sa le accepti in America

ce eu personal am o problema cu si indoiesc de ele   de exemplu am vazut un apsipield pa masina unia care scrie mindru ca siint American - ma-m gindit, asta ce mai inseamna 

mindru sa fiu un American - nu am inteles vro-data mandri nationala sau mandria ethnica pentru ca siint iraldez toti patru bunici nascuti in ireland asa ca siint plin irelandezi si ca copii ma duceam la parada de sfintul patric si am vazut ca se viinde o broasa ce scrie miindru ca siint irelandez si nam putut intelege vro-data ca stiam ca in ziua lui columbus vinde o alta brosa care scrie mindru sa fiu italian 

si apoi a venit mindria africa, portugez, si nam putut inteleg vro-data mindria ethnica sau nationala  pentru mine, mindre este retinuta pentru  ciind faci sau obtii ceva singur nu ceva dat dintru accident de nastere 


sa fi irelandez nu e o abilitate e in pula mea un accident genetic nu ai zice ca esti mindru ca ai un metru 80 sau ca siint mindru ca siint predispus la cancer la colon. dace dracu esti mindru sa fii irelandez, mindru sa fi italian, american sau orice alt ceva daca esti fericit cu asta bine, fa asta, lipeste asta pa masina, fericit sa fiu un American,  fi fericit, nu fi mindru, prea multa mindria e deja, mindria ne duce la scadere - nu uita proverbele 

acu uite alt slogan ce il vezi peste tot

Sfinteste Dumnezeu pa America inca o data cu respect imi spun ce pula mea mai inseamna asta 

Sfinteste Dumnezeu pa America 

E o solicitare ? Nevoie ? o suggestia ? Politiceni o spuna la sfarsitul ori ce discurs. ca si cum e un tik verbal ce nu pot se scapa Dumnezeu sa te ajuta si Dumnezeu sa ajuta tara 

Cred ca cineva gindeste ca daca e omis cineva o sa zica ca siint Americani prosti.

sa va zic un mic secret despre dumnezeu oameni buni

Dumnezeu nu da un cacat zburator pentru  America , bine nu i pasa, nu ia pasat de tsara asta nu ia pasat si nu o sa ai pasa nu i pasa da tara asta in ori ce fel mai mult de cit ii pasa de mangolia, transylvania, pittsburge, canalu sudez, sau polu nord 

Pus simplu, nu ii pasa 


siint vro 200 de tara in lumea asta, oameni astia chair cred ca dumnezeu isi aleaga favoriti ? Dece ari face asta ? Dece ari avea dumnezeu o tara preferata si dece ari fi American dintre toate  tarile ?

Ca avem cel mai multi bani ? ca ii place inimul national ? sau poate e ca a auzit ca avem 18 feluri delicouse da rice roni.  

e o gindire absurda , gindira absurda Americani nu siint singuri cu astfel da deluzie. Cimitire militare peste tot siint ingramadit cu minti spalate alori soldati morti ce credeau ca Dumnezeu tine cu ei

America sa roaga la Dumnezeu sa ne omoara dusmani, dusmani  sa roaga la Dumnezeu sa ne omoara pa noi. Cineva voi fii dejamajit

Cineva isi pierde timpul. Poate fii, noi toti ?

     daca oameni vor sa spuna Sfinteasca Dumnezeu America ei pot, numi pasa, uite ce nu inteleg, ciind spun Sfinteasca Dumnezeu America,  sa intelege ca ii cred in Dumnezeu si daca cred ar fi trebuit sa auda ca Dumnezeu ne iubeste pa toti. Asta a spus, ne iubeste pa toti in mod egal, si dace oameni astia sa roaga la Dumnezeu sa faca ceva contra invatamintul vechie?

Stii ce ari trebuie sa faca oameni astia cu Sfiteaca America? Sa il intreba pa isus ca siint tot nebuni dupa el, ce ari face isuse, tot timpul sa intreba ce ari face isuse, ei nu vor sa stie ca sa face ei, doar vor sa stie sa spuna la alti ce sa faca. pai iti zic eu ce ari face isuse. 

 iti zic eu ce ari face isus, sari urca pa grand meriot si ari binecuvinta lumea pa intreaga planeta pentru eternitate pina ciind sa termina timpul. asta ari fi facut isus si asta ari trebui oameni asta sa faca sau sa recunoasca ca Sfinteasca Dumnezeu pa America e un fel da slogan gol fara vron mesaj anume ca ceva vaq ca si cum Bafta, Bafta America te descurci singura. 

Ce e un pic mai aprope de adevar. 

Uita o obligatia civic ce nu inteleg ce nu inteleg. Sa iti dai jos palaria ciind trece un steag sau ciind un labagiu parcat la mall cinta inmul national. iti spune sa iti scoata palaria ce pula mea are o caciula treaba cu a fi un patriot. 

Ce relatia poate exista intre un cap descoperit si un sentiment ce ari trebui sa iti traisca in inima.

Sa zicem ca ai o caciula tricolora, sa zicem ca ai o palarie facuta dintrun steag, dece ai da o jos pentru a respecta steagul, nar fi mai bine sa o porti ? si sa o indrepti spre steag 

si ce e atit da nasol despre palarie ca trebuie sa le dam jos ? dece nu ne dam jos pantaloni ? sau pantofi ? la aeroport iti zice, dati jos adidasi sa zice ca e pentru siguranta tsari asa ca sa iti dai jos adidasi e la fel da patriotic am inceput sa ma indoiesc da cacaturile astea da palarie ciind eram copil 

ciind eram copil, eram catholic sau, pina ciind am ajuns la virsta cu logica deci am fost un catholic pentru 2 sau 2 ani jumate si in timpul asta un lucru ce ni sa spunea, ca daca un barbat sau un baiat intra in biserica trebuie sa isi da jos palaria pentru a respecta pa Dumnezeu, dar deja mi sa spus ca Dumnezeu e peste tot.

\si ma tot gindeam, daca Dumnezeu e peste tot, dace naibi sa mai detin o palarie. Dace sa nu iti arati respectul si sa nici nu cumperi o caciula ? 

si ca sa exista si mai multa confuzie, le a spus la femei exact opusul. Femei si fete catholic siint obligate sa isi acopara capul ciind intrau in biserica. La fel ca in anumite temple Barbatii evrei trebui sa isi acopara capul, in temple in temple ala sfinte iar la femei este interzis. sa incercam sa intelegem cacatul asta. 

Barbati Catholici, Femile Jidane, fara palarie.

Femei Catholice si Barbati evrei, cu palarie.

cineva are tot cacatul asta complet invers. 

<\\si ce e cu obsessia asta religioasa de echipamente craniale>. fiecare religia are o alta palaria diferita. ai observat asta ? Hindu are un turbin, vaseek are una inalta alba, evrei au o yamaca, musulmani au o cafia, bishopul are o palaria cu virf ascutit intro zi si una rotunda in alta zi cardinal are una rosia popa are una alba, fiecare are dracului o palarie. un grup le da jos altu le pune pa cap.

Personal, eu nu vreau sa fac parte de vrun grup care esti obligat sa porti o palarie sau nai voie sa porti o caciula. 

cred ca toate religile sa aiba decit o singura regula, palarile siint la alegere. asta ii tot ce iti trebuia sa conduci o relegia buna.

uita inca o dasta, obligatia sociala. sa juri pa biblie. intelegi cacatul asta ? Iti zice sa ridici mina drepta pune mina stinga pa biblie. Cestia asta chair conteaza? ce mina ? lui Dumnezeu chair ii pasa de detail proste ca asta ? sa zicem ca iti spui mina drepta pa biblie si iti ridici mina stinga, se mai pune ? sau Dumnezeu zice, scuze, ai gresit mina, mai incearca o data... si da ce trebui o mina ridicata care e magie la gestul asta.  asta pare ca un ritual primitiv da voodoo. Dece nu sa pune mina stinga pa Biblie si mina drepta atarna in jos.  E mai natural, sau mai bine o pui in buzunar. stii ce zicea mama, nu baga mina in buzunare. ia stii ceva ce noi nu stim, cacaturile astea cu mina chair siint important ? 

hai sa ne intoarce la Biblie, obiectul teatric cel mai preferat al Americii. Sa zicem, ca Biblie data sa juri pe e pa dos. sau pusa invers, sau amandou, si tu juri pa sa spui adevarul pa o biblia pus pa dos si intoarsa invers, asta se mai pune ? sa zicem ca Biblie ce iti au dat o e una vechia, si jumate de pagini siint lipsite, sa presupune ca tot ce au e o biblie chineza intrun tribunal American. Sau una in brail si tu nu esti orb.  Sa zice ca ti sa da o biblia intoarsa pa dos  pusa inversa in braila chineza vechia cu jumate da pagini lipsite

ciind naibi tot asta se de-materialeaza si devine doar un cacat complicat inventat de care-va in pula mea e inventat oameni, e o fabula 

hai sa lasam biblia de o-parte, ne intoarce la cititul da sci-fi mai incolo. 

Intrebarea importante e, care e marele lucru cu juramintul catre Dumnezeu in primul riind. Dece daca ne juram la Dumnezeu inseamna ca spunem adevarul. pa mine nu ma affecteaza. Daca mie mi sa spune, Juri sa spui adevarul, nimic decit adevarul sa te ajuta Dumnezeu ? 

Ari zice, DA

iti zic la fel da mult adevar ca oameni care au scris biblia aia in pula mea. ce zici da asta ? 

juramintul pa biblie nu inseamna nimic. sa juri in Dumnezeu e treburi da copil. Iti stii minte ciind erai copil, daca spunei la alt copil ceva ce nu prea crede zice ' juri in Dumnezeu' ?

eu mereu ziceam da, jur pe Dumenzeu si daca mintieam da ce nu, ce mi sa intampla daca mint. Nimic. nimic se intampla daca minti. decit daca esti prins si asta e complet alta poveste. une ori un copi sa credea schmeker cu mine si zicea. juri pa mormintul lui mata 

ari zic, da dece nu, in priumul riind, mama traia si nici nu avea mormint. in al doila riind, si daca era moarta, ce facea sa urca din mormint si ma bantuia, venea sa ma bantuie doar ca am mintit pa un copi da 8 ani ?

dute in pula mea frate 

une ori zicem, jur pe titele lui mama. la copii ii impresoneaza tare cesti de astea. Adica nu imi pasa de titele lui mama, nici daca cadeau, da o draqu, nu e problema mea, siint titele tale mama tu ai grija de ele. 

sa juri in Dumnezeu sau sa juri in Biblie nu inseamna nimic. ca Biblia sau fara, cu Dumnezeu sau fara Dumnezeu daca le convine, oameni o sa minta in tribunal. Si politia face asta tot timpul . tot timpul  face parte din munca lor.   ordina, pace si sa minti pa public ciind ajuta statul. 

Biblie e inca o cale sa controlezi oameni si sa ii tii in ordina si e inca o cestia ce ne tine pa loc. uita inca o cestia, ultima din cartea nostra civica. Drepturi, toata lumea in tara sa plimba si intrun spun de drepturi 

eu am un drept, tu nai vrun drept noi vrem un drept ei na-un drept urasca sa iti stric distractia nu exista drepturi ,da , siint inventate, fabule, ca si baubauu, cei trei porci, pinocio, alba ca zapada, cacaturi de astea, drepturi siint o idea, imaginara, draguta ca idea, draguta dar atit dragut si imaginar, dar daca chair crezi ca ai drepturi stai sa te intreb de unde provin, pai provin de la Dumnezeu, Dumnezeu ni la dat A pula, Iar inecepem. 

Scuza ca Dumnzeu, este ultima scuza la un om fara raspunsuri si fara arguemente, dat de Dumnezeu. Ce nu putem descrim, trebuia sa vina de la Dumnezeu. Sincer Eu cred ca daca drepurile venea de la Dumnezeu, avai dreptul la niste mincare zilnic, si dreptul la 

 un adapost Dumnezeu iti avea partea 

ar fi ingijorat ca ai o arma sa te imbeti duminika seara si sa ii omoari pariniti lui gagica ta sa zicem ca e adevarat, sa zicem ca avem drepturi de la Dumnezeu dece nari fi dat un numar specific da drepturi.

Legea drepturilor in tara asta are 10 speculati , da 10 drepturi si aparent Dumnezeu nu facea treaba buna saptamana aia ca am tot fost nevoiti sa o modificam de inca  17 ori. Deci Dumnezeu a uitat cite-va cesti ca si cum sclavia.

Dor ia trecut prin cap. Sa zicem, sa zicem Ca Dumnezeu ni le dat pa primele zece si la Englezi 13, Legea Drepturilor la Englezi are 13 speculatii. La nemti siint 29 la Belgien e 25 si la Elvetian doar 5 si uni oameni din lume nici nu au drepturi. Ce dracu tirg futut in numele lui Dumnezeu e asta. 

Fara drepturi, deloc ?

Dece Dumnezeu a dat la oameni diferiti in tari diferite diferite numere de drepturi diferite da plictiseala ? 

Sa fac o farsa ? nu se descurca la aremetic ? noi aflam in sfarsit dupa atita timpe ca Dumnezeu sta prost cu abilitati mathematica ? Nu suna ca planuri devine pentru mine. Pare mai mult ca planuri oameneste. pare mai mult ca un grup incearca sa controleaza altu. il alte cuvinte, business as usual. 

daca chair crezi ca ai drepturi, iti dau ultima teama  urmatoare data ciind esti pa calculator. dute la wikipedia si unde cauti vreau sa cauti Japonezi si American 1942 si o sa afli tot ce vrei sa stii despre drepturi chair acolol. In 1942 au fost 110 mie da ceteteni Japonezi Americani buni care asculta legea, oameni correcti care au fost aruncati in tabere de internare doar ca pariniti lor au fost nascuti in tara gresita, nu au avut drept la un avocat, fara dreptul la tribunal, fara jurati sau birocrati obligatoriu de vrun fel singurl drept ce il avut, dute drept acolo, la tabarea da internare ciind ceteteni astia American au avut nevoie cel mai mult de Drepturi, governu lor ii lea luat si drepturil nu siint drepturi daca cineva poate sa tii le ia. siint apanaje. e tot ce am avut in tara asta, o lege cu permisii temporale si daca citetesti ziarele, si chair prost voi stii ca in fiecare an devine din ce in ce mai scurta mai tarziu sau mai devreme lumea in tara asta isi de seamna  ca guvernul ii doar in cur de noi, guvernul nu ii pasa de mine sau da tine sau de copii sau da drepturi sau de siguranta sau da orice, simplu pus, chiar ii dor la pula ii interezeasa decit de puterea lor si sa o patreaza si sa o extinda oriunde e posible 

Eu, ciind zic da drepturi eu cred una din dou variante e adverat  ori avem drepturi nelimitate sau nu avem vrun drept sincer, prefer drepturi ne limitate eu simpt cam dreptul la orice imi vreau inima sa  fac Dar, Daca eu fac ceva ce nu iti convine, tu ai dreptul sa ma omori si unde gasesti o intelegere mai buna decit asta ? Deci data viitoare ciind un labagiu zice ca are drepturi la o opinie, tu zii, o da , am si eu drepturi la o opinie, si opinia mea e ca tu nu ai drepturi la opinie ta si impusca nemericul si pleaca  

 









 

Udu Dragomir

My photo
I like writting books as much as i like reading them